Toimintaa jo 20 vuoden ajan!

18.12.2018

Finnscolla 20 toimintavuotta täyteen. Siitä kuuluu iso kiitos asiakkaillemme!

Näihin 20 vuoteen mahtuu paljon kokemuksia, jotka ovat opettaneet ja kehittäneet yhtiömme toimintaa. Joukkoon mahtuu myös rikkaita muistoja. Olemme myös löytäneet oman paikkamme markkinoilla ja palvelleet yli 8000 yritystä näiden vuosien aikana. Toki näitä 20 vuotta ei olisi takana ilman uskollisia asiakkaitamme, joista osa on matkannut kanssamme lähes kaikki nämä vuodet.

Olemme mm. hoitaneet isojen yhtiöiden hyllytyspalveluita, joiden kautta on opittu paljon ammattiasiakkaiden vaatimuksista. Autokorikorjaamoihin olemme toimittaneet mm. useita tuhansia 2-komponenttiliimoja, joilla on korjattu lukuisia autoja. Unohtamatta kattourakoitsijoita ja rakennusliikkeitä, jotka ovat käyttäneet tuotteitamme monissa kohteissa.

Toimintamme alkoi myynnillä loppuasiakkaille autokorjaamoihin, teollisuuden kunnossapitoon sekä rakennusliikkeille, ja tuotevalikoima sisälsi useita tuhansia tuotenimikkeitä. Samaan aikaan rakensimme tuotevalikoimaa omalla Finnsco Pro-Line® -brändillä, joka rekisteröitiin tavaramerkiksi vuonna 2004.

Vuonna 2011 muutimme toimintastrategiaamme ja jätimme tuotevalikoimaan vain Finnsco Pro-Line® -brändin tuotteet. Samalla aloimme rakentamaan laajempaa jälleenmyyjäverkostoa. Tänä päivänä jälleenmyyjinämme on mm. rautakauppoja, autotarvike- ja teollisuustarvikeliikkeitä sekä rautakauppoja. Olemme myös raivanneeet omaa polkuamme maailman johtavien merkkien rinnalle hyllyihin. Pitäähän vaihtoehtona olla myös 100 % kotimaisen yhtiön tuotteita.

Näiden vuosien aikana olemme olleet myös esillä, jotta yhtiömme olisi tullut tutuksi ihmisille. Markkinointitapahtumista merkittävimmät ovat olleet SM Finnsco-rallit vuonna 2006, 2009 ja 2010, sekä Motocross-kuljettaja Antti Pyrhösen pääsponsorina toimiminen vuonna 2009. Antti saavutti MM-pronssia MX3-luokassa ja yhtiömme henkilökunta eli tiiviisti Antin matkassa. Olihan se aivan uskomaton vuosi, josta jäi vanhoille päiville muistelemista.

Vaikka hienoja muistoja onkin paljon, niin siitä huolimatta emme aio lopettaa matkaamme, vaan haluamme edelleen rakentaa ja kehittää toimintaamme palvelemaan niin vanhoja kuin uusiakin asiakkaita.

Toivottavasti myös Sinä olet matkassamme mukana.

« Takaisin