FINNSCO Oy

Finnsco Oy on vuonna 1999 perustettu ammattikäyttöön tarkoitettujen Finnsco Pro-Line® ja Pro-10® -kemikaalien myyntiyhtiö, sekä Ampacoll® -rakennustuotteiden maahantuoja.

Tuotevalikoima

Tuotevalikoimamme sisältää ammattikäyttöön tarkoitetut Finnsco Pro-Line® ja Pro-10® -kemikaalit, sekä tuomme maahan Sveitsiläisen Ampack AG:n tuotteita, joka on 75 vuoden ajan erikoistunut katto-, julkisivu- ja ikkuna-asennustarvikkeisiin, sekä äänieristystuotteisiin.

Tuotteistomme palvelee erityisesti kattorakentajia sekä teollisuuden ja autokorjaamojen eri liimaus- ja tiivistystarpeita. Finnsco Pro-Line® -tuotevalikoimasta löytyy mm. yleisimpiin kattoväreihin sävytetyt liima- ja saumamassat sekä peltikaton paikkamaalit.

Edustamamme tuotteet on kehitetty toimimaan vaativissakin olosuhteissa ja tekemään korkealaatuisen lopputuloksen. Näin asiakkaamme voivat tehdä työnsä kerralla kuntoon - säästämällä aikaa ja rahaa.

Tutustu tuotteisiin

Varasto ja toimitukset

Finnscon varasto sijaitsee Riihimäellä, logistisesti keskellä Etelä-Suomea, josta toimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti tilauspäivänä. Lähetykset tapahtuvat joko asiakkaan omalla rahtisopimuksella tai Finnscon sopimuksilla. Varastosta lähtee joka päivä lähetyksiä kaikkien Suomen johtavien kuljetusyhtiöiden rahdeilla.

Myynti

Puh. 020 1551 800
Sähköposti:  finnsco@finnsco.fi
Käyntiosoite: Temppelikatu 3, 11100 Riihimäki
Tuotteitamme myyvät myös rautakaupat, teollisuustarvike- ja autotarvikeliikkeet kautta maan.  Jälleenmyyjät