Finnsco Oy

Finnsco on ammattikäyttöön tarkoitettujen kemikaalien ja tarvikkeiden maahantuonti- ja myyntiyhtiö. Tuotevalikoimamme palvelee autokorjaamo-, teollisuus- ja rakennusyhtiöitä.

Toimintamme on alkanut vuonna 1999 ja olemme toimittaneet tuotteita yli 8000 yritysasiakkaalle Suomessa. Kaikki asiakkailta saamamme palaute ja kokemus on huomioitu tuotekehityksessä. Näin tuotteistoomme on valikoitunut korkealaatuiset ja toimivat tuotteet, joilla työt voi tehdä luotettavasti ja kerralla kuntoon. 20 toimintavuodelta saatu kokemus näkyy tuotteidemme laadussa. Kaiken tämän kokemuksen tarjoamme toimivina tuotteina asiakkaidemme käyttöön.

Kehitämme tuotteistoa jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeita, sekä alan standardeja ja viranomaismääräyksiä. Näin asiakkaamme voivat käyttää tuotteitamme luottavaisin mielin.

Tuotevalikoima

Finnsco Pro-Line® on Finnsco Oy:n omistama tavaramerkki. Tuotevalikoimaan kuuluu ammattikäyttöön tarkoitettuja rakennus-, autokorikorjaus- ja huoltokemikaaleja, sekä tarvikkeita. Tuotteet ovat olleet markkinoilla jo vuodesta 1999.

Finnsco Pro-Line® -tuotekehityksessä on pyritty tuotteiden toimivuuteen vaativissakin olosuhteissa sekä korkealaatuiseen lopputulokseen. Näin asiakkaamme voivat tehdä työnsä kerralla kuntoon - säästämällä aikaa ja rahaa.

Tuomme oman tuotemerkin lisäksi maahan Tetrion® -kemikaaleja sekä Isonem® -rakennuspinnoitteita. Nämä tuotevalikoimat täydentävät Finnscon tuotevalikoimaa ja voimme tarjota asiakkaille laajan ja kattavan kemikaalivalikoiman. Kaikista tuotemerkeistä löytyy myös yksilöllisiä tuotteita, joita ei ole saatavissa muilta toimittajilta.

Toimitamme suuremmissa erissä myös "private label" -tuotteita, eli tuotteita asiakkaan omilla etiketeillä.

Varasto ja toimitukset

Finnscon toimipaikka sijaitsee Riihimäellä, logistisesti keskellä Etelä-Suomea, josta toimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti tilauspäivänä.

Toimitukset tapahtuvat joko Finnscon tai  tilaajan rahtisopimuksella. Kuljetusyhtiön valinta riippuu toimituksen sisällöstä ja määristä. Toimituskuluja veloitamme lähetyksen painon mukaan kuljetusyhtiöiden rahtihinnoitteluun perustuen. Kuljetusvakuutuksesta vastaa aina tuotteiden tilaaja.

Jälleenmyyjät

 

Finnscon edustamia tuotteita myy rautakaupat, autotarvike- ja teollisuustarvikeliikkeet maankattavasti.