FINNSCO Oy

Finnsco Oy on vuonna 1999 perustettu ammattikäyttöön tarkoitettujen Finnsco Pro-Line® ja Pro-10® -kemikaalien myyntiyhtiö, sekä Ampacoll® -rakennustuotteiden maahantuoja.

Tuotevalikoima

Tuotevalikoimamme sisältää ammattikäyttöön tarkoitetut Finnsco Pro-Line® ja Pro-10® -kemikaalit.

Tuotteemme palvelevat erityisesti rakennusalan, kattorakentajien, teollisuuden ja autokorjaamojen liimaus-, saumaus- ja tiivistystarpeita. Tuotevalikoimamme tarjoaa yksilöllisiä ja laadukkaita tuoteratkaisuja mm. kattorakentajille, kuten yleisimpiin kattoväreihin sävytetyt liima- ja saumamassat sekä peltipaikkamaalit. 

Edustamamme tuotteet on kehitetty toimimaan vaativissakin olosuhteissa ja tekemään korkealaatuisen lopputuloksen. Näin asiakkaamme voivat tehdä työnsä kerralla kuntoon - säästämällä aikaa ja rahaa.

Varasto ja toimitukset

Finnscon varasto sijaitsee Riihimäellä, logistisesti keskellä Etelä-Suomea, josta toimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti tilauspäivänä. Lähetykset tapahtuvat joko asiakkaan omalla rahtisopimuksella tai Finnscon sopimuksilla. Varastosta lähtee joka päivä lähetyksiä kaikkien Suomen johtavien kuljetusyhtiöiden rahdeilla.

Myynti

Puh. 020 1551 800
Sähköposti:  finnsco@finnsco.fi
Käyntiosoite: Temppelikatu 1, 11100 Riihimäki
Tuotteitamme myyvät rautakaupat, teollisuustarvike- ja autotarvikeliikkeet kautta maan. Lähintä jälleenmyyjää voit tiedustella asiakaspalvelusta 020 1551 800.