FINNSCO Oy

Finnsco Oy on vuonna 1999 perustettu 100 % Suomalainen yhtiö, joka on ammattikäyttöön tarkoitettujen Finnsco Pro-Line® -kemikaalien myyntiyhtiö.

Finnsco Pro-Line® -tuotevalikoima


Finnsco Pro-Line® -tuotevalikoima palvelee rakennus-, teollisuus- ja autokorjaamosektoria. Tuotevalikoimasta löytyy mm. rakennusmassoja, eristysvaahtoja, vesieristeitä, 2-komponentti liimoja, puhdistusliinoja ja -aineita.

Finnsco Pro-Line® -tuotteet on kehitetty toimimaan vaativissakin olosuhteissa ja tekemään korkealaatuisen lopputuloksen. Näin asiakkaamme voivat tehdä työnsä kerralla kuntoon - säästämällä aikaa ja rahaa.

Tutustu tuotteisiin

Varasto ja toimitukset

Finnscon tuotevarasto sijaitsee Riihimäellä, logistisesti keskellä Etelä-Suomea, josta toimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti tilauspäivänä. Tuotteet toimitetaan joko Finnscon sopimuskuljetusyhtiöitä tai asiakkaan omaa sopimuskuljetusyhtiötä käyttäen.

Myynti

Finnsco Pro-Line® -tuotteita on myyty vuosina 1999 - 2010 oman maankattavan edustajaverkoston välityksellä suoraan loppukäyttäjäyrityksille, mikä on mahdollistanut tärkeän asiakaspalautteen hyödyntämisen tuotekehityksessä.

Vuodesta 2011 alkaen tuotteitamme on myyty pääsääntöisesti jälleenmyyjäverkoston kautta, johon kuuluu jälleenmyyjiä alan johtavista kauppaketjuista aina pieniin tarvikeliikkeisiin.