FINNSCO Oy

Finnsco Oy on vuonna 1999 perustettu ammattikäyttöön tarkoitettujen Finnsco Pro-Line® -kemikaalien myyntiyhtiö. Vuonna 2024 yhtiöllä on meneillään 25 toimintavuosi, joten kokemus ammattikemikaaleista on vankalla pohjalla. Tarjoammekin vain parasta mahdollista laatua asiakkaillemme.

Finnsco Pro-Line® -tuotteet

Yksilölliset ja laadukkaat Finnsco Pro-Line® -tuotteet soveltuvat palvelemaan erityisesti rakennusalan, kattorakentajien, teollisuuden ja autokorjaamojen liimaus-, saumaus- ja tiivistystarpeita. Tuotevalikoimasta löytyy myös maaleja, PU-vaahtoja, pesu- ja puhdistusaineita, voitelu- ja irrotusaineita, tiivistysaineita sekä märkä puhdistusliinoja. Finnsco Pro-Line® -tuotteet toimivat vaativissakin olosuhteissa ja tekevät korkealaatuisen lopputuloksen.

Finnsco Pro-Line® -tuotteilla teet kerralla valmista - säästämällä aikaa ja rahaa.

Tuotesivuille

Varasto ja toimitukset

Finnscon varasto sijaitsee Riihimäellä, logistisesti keskellä Etelä-Suomea, josta toimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti tilauspäivänä. Toimitamme tuotteet joko asiakkaan omalla tai Finnscon rahtisopimuksella. Varastosta lähtee joka päivä lähetyksiä kaikkien Suomen johtavien kuljetusyhtiöiden rahdeilla.

Myynti

Puh. 020 1551 800
Sähköposti:  finnsco@finnsco.fi
Käyntiosoite: Temppelikatu 1, 11100 Riihimäki

Tuotteitamme myyvät rautakaupat, teollisuustarvike- ja autotarvikeliikkeet kautta maan. Lähintä jälleenmyyjää voit tiedustella asiakaspalvelusta 020 1551 800.