FINNSCO Oy

Finnsco Oy on vuonna 1999 perustettu ammattikäyttöön tarkoitettujen Finnsco Pro-Line® kemikaalien ja tarvikkeiden myyntiyhtiö. Tuotevalikoimamme palvelee rakennus-, teollisuus- ja autokorjaamosektoria.

Tuotevalikoima


Finnsco Pro-Line®  tuotevalikoimaan kuuluu ammattikäyttöön tarkoitettuja rakennus-, autokorikorjaus- ja huoltokemikaaleja, sekä tarvikkeita. Tuotteet on kehitetty toimimaan vaativissakin olosuhteissa ja tekemään korkealaatuisen lopputuloksen. Näin asiakkaamme voivat tehdä työnsä kerralla kuntoon - säästämällä aikaa ja rahaa. Tutustu tuotteistoon.

Varasto ja toimitukset

Finnscon toimipaikka sijaitsee Riihimäellä, logistisesti keskellä Etelä-Suomea, josta toimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti tilauspäivänä. Toimitukset tapahtuvat joko Finnscon tai  tilaajan rahtisopimuksella. Kuljetusyhtiön valinta riippuu toimituksen sisällöstä ja määristä. Toimituskuluja veloitamme lähetyksen painon mukaan kuljetusyhtiöiden rahtihinnoitteluun perustuen. Kuljetusvakuutuksesta vastaa aina tuotteiden tilaaja.

Myynti

Tuotteitamme myyvät rautakaupat, auto- ja teollisuustarvikeliikkeet maankattavasti. Myymme tuotteita myös suoraan rakennusliikkeille, teollisuudelle ja autokorjaamoille. Mikäli tuotteidemme jälleenmyynti kiinnostaa, niin pyydämme ottamaan yhteyttä.

Yhteystietosivulle